12. Uluslararası Eğitim Yönetimi Kongresi / The 12th International Congress of Educational Administration

Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Eğitim Yöneticileri ve Eğitim Deneticileri Derneği (EYED-DER) işbirliği ile 12. Uluslararası Eğitim Yönetimi Kongresi 11-13 Mayıs 2017 tarihlerinde Patalya Thermal Resort Otel Kızılcahamam, Ankara'da gerçekleştirilecektir.

The 12th International Congress of Educational Administration will be organised with the collaboration of Başkent University Faculty of Education and Educational Administration Research & Development Association (EARDA) in Kızılcahamam Patalya Thermal Resort Hotel in Ankara, Turkey between 11-13 May, 2017.

ÖNEMLİ:

DUYURULAR / ANNOUNCEMENTS

24.04.2017 - Yeni şifre taleplerinizi 12ueyk@gmail.com adresine iletebilirsiniz. Yeni şifreniz tarafımızdan eposta adresinize gönderilecektir (Sistem yeni şifre talepleri için kapalıdır).

13.04.2017 - Kabul mektuplarının yazarlara gönderilmesi işlemi tamamlanmıştır.

11.04.2017 - Kabul edilen bildirilerin listesine ulaşmak için tıklayınız. / Click here to check the list of accepted presentations.

04.04.2017 - Bildirileriniz hakem değerlendirme sürecinde olup kabul edilen bildiri özetlerinin ilanı 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacaktır.

KONGRE / CONGRESS:

KABUL EDİLEN BİLDİRİLER / ACCEPTED PRESENTATIONS:  TR / EN

KONGRE PROGRAMI / CONGRESS PROGRAM: TR / EN

ÇALIŞTAYLAR - Duyuru

ÖDÜLLER - Duyuru

Authors:

Review and Program Committees:

Chair: